Vi mottok prisen for årets Tine Fotballskole 2023

Vår fantastiske fotballskole ble hedret på kretstinget.

Snarøya Fotball har i en årrekke arrangert Tine Fotballskole den første uken i sommerferien, og 2023 var intet unntak. Hver sommer drar NFF Oslo rundt og besøker alle fotballskolene, som er over 50 stykker. Årets beste fotballskole blir kåret, og prisen deles ut på tinget til NFF Oslo. I 2023 var det, veldig fortjent, Snarøya Fotball som fikk denne hyggelige utmerkelsen.

 

NFF Oslo sin begrunnelse:

 

Tine fotballskole hos Snarøya hadde svært mange deltakere, samtidig med jevn fordeling av kjønn både på ledere og deltakere. Det var spesielt gøy å se så mange aktive jenter.

 

Videre var det veldig engasjerte trenere som var godt forberedt og kompetente, som ga mye god aktivitet. Ingen kø, mye fotball, som bidro til glade barn som trivdes og var trygge.

 

Fotballskolen hadde to ledere som ikke tilhørte gruppene og gikk rundt og bidro, og kunne ta tak ved evt spesielle hendelser, og de var i gang første dag med profilering, t-skjorter osv på både deltakere og trenere.

 

Ett pluss for spillerne var at ekstra ledere hadde ansvar for varmlunsj og Tine-produkter inne i klubbhus, som var gjort klar til pausen.

 

Snarøya fikk utdelt prisen for årets Tine Fotballskole i NFF Oslo på kretstinget 26. februar. 

 

NFF Oslo gratulerer Snarøya som årets Tine Fotballskole 2023!

0
Feed

Skriv en kommentar