Second Space Minilager ny samarbeidspartner

Les mer om medlemsfordelene her!

Snarøya Sportsklubb er glade for å presentere Second Space Minilager som ny samarbeidspartner. Second Space har flere moderne minilageranlegg, blant annet ved Fornebuporten og på Stabekk, hvor man kan leie boder og lager i ulik størrelse. Lokalene er utstyrt med adgangskontroll og er kameraovervåkede, tempererte og rene. Dette, i kombinasjon med gode forsikringsløsninger, sørger for at alle eiendeler som oppbevares der, er trygge. I tillegg tilbyr Second Space gratis utlån av tilhengere samt flytteesker og annet flyttemateriell. Mer informasjon finnes på secondspace.no.

 

Som en del av samarbeidet mottar alle våre medlemmer 20 % rabatt på deres tjenester. For bestilling, ta kontakt på e-post markus@secondspace.no. Du vil da motta en egen rabattkode som kan benyttes. Medlemmenes bestillinger vil samtidig generere kickback til klubben, så dette er med andre ord vinn-vinn for alle parter!

 

Vi er takknemlige for at Second Space ønsker å bidra til et godt idrettstilbud og tilby gode fordeler til nærmiljøet på Snarøya og Fornebu. Velkommen på laget!

0
Feed

Skriv en kommentar