Oppstart Fotball 2019

Vi er klare for å ta imot et nytt kull i barnefotballen!

Alle jenter og gutter født i 2019 er velkommen til fotballoppstart torsdag 16. mai kl. 17.00. Treningene foregår ukentlig på vårt baneanlegg på Hundsund idrettsanlegg til samme tid.

 

Snarøya Fotball har lang tradisjon for å tilby organisert fotball for barn fra hele Fornebulandet. Vi har de siste årene hatt stor oppslutning på våre oppstartskull, 2018-kullet teller over 70 spillere. 

 

Det første året påløper det ingen deltageravgift, men alle spillerne blir registrert som medlem i Snarøya Sportsklubb. Det koster kr 500 per kalenderår, og dekker bl.a. forsikring. Frem til sommeren ledes treningene av klubbens ansatte trenere, deretter må foreldre engasjere seg under tett veiledning av klubbtrenerne. Alle foreldretrenere blir også tilbudt å delta på NFF sitt Grasrottrenerkurs, som holdes av våre ansatte på klubbhuset.

 

Påmelding

Påmelding gjøres via Spond, som er klubbens medlemssystem og kommunikasjonsplattform. Lagene har en egen Spond-gruppe der man finner mer informasjon, og kan registrere oppmøte til hver trening. Appen er gratis å laste ned. Link til Spond-gruppene:

 

Gutter 2019: Trykk her

Jenter 2019: Trykk her

 

Innmelding kan også gjøres via vårt innmeldingsskjema på hjemmesiden.

 

Det er uforpliktende å registrere seg i Spond, alle barn er velkommen på prøvetrening før man bestemmer seg for å være med denne sesongen.

 

Oppstartsmøte

Torsdag 25. april kl. 18.00 blir det avholdt et oppstartsmøte for foreldre på vårt klubbhus i Snarøyveien 83. 

 

Alle spørsmål kan rettes til vår sportslige leder Ejdin Djonlic på e-post ejdin@snaroen.no eller tlf 413 12 454.

 

Vi gleder oss til å ta dere imot, velkommen til fotballsesongen for 2019-kullet!

0
Feed

Skriv en kommentar