Fantastiske dager med OBOS Jentecup

Helgen 20.-21. april arrangerte vi årets Jentecup, til stor suksess!

Veldig gledelig var det at vi hadde rekordmange påmeldte lag, 151 lag deltok fra både nært og fjernt i alder 6-12 år.

 

I år var vi også heldige med været, noe som skaper ekstra god stemning og fine rammer rundt arrangementet. Som vanlig hadde vi disket opp mange aktiviteter i tillegg til fotballen, inkl. mekanisk okse (superpopulært!), trikseshow, OBOS-blink, ansiktsmaling, besøk fra både Stabæk og Røa fra Toppserien med 1v1, musikk og grilling mm. Det var en knallhelg for alle involverte – og best av alt er dette et gratisarrangement.

 

Igjen retter vi en stor takk til OBOS som hovedsponsor, og alle andre sponsorer som har bidratt til å gjøre dette mulig. 

 

Søndag 21. april, dvs. samme helg, arrangerte vi også OBOS Miniliga for de minste på Storøyabanen – dette var med andre ord en veldig hektisk men fantastisk helg. Det hadde ikke vært mulig uten et stort apparat av frivillige i cupteamene, vi er heldige som har mange engasjerte foreldre samtidig som vi nå har mye erfaring med arrangementer i klubben – mange ansatte legger også ned en stor innsats. Tusen takk til alle som har bidratt! Dette er det morsomste vi gjør, og det skaper minner for livet for barna som deltar

0
Feed

Skriv en kommentar