Endringer i trenerstaben til fotballen

Neste år slutter noen av våre fast ansatte trenere

Neste år vil det være flere endringer i trenerstaben til Snarøya Fotball. Timo Nguyen, Thomas Førde og Jørgen Torkveen, hhv. sportslig leder, jentefotballansvarlig og akademileder, har valgt å søke nye utfordringer fra januar 2024. Vi er allerede godt i gang med prosessen om å spikre trenerkabalen for neste år, og vil fortløpende publisere informasjon om dette så snart ting er klart.

Thomas Førde kom til Snarøya høsten 2013, han har dermed vært hos oss i 10 år! Thomas har jobbet i en rekke roller opp gjennom, og har de siste årene vært Jentefotballansvarlig. Under Thomas sin ledelse har jentefotballen hatt en formidabel vekst, i dette arbeidet har han vært en nøkkelperson. Han har videre vært en viktig bidragsyter til å utvikle det fantastiske tilbudet klubben har i dag. Vi er også veldig stolte av jentecupen som ble lansert i 2022 etter hans initiativ. Thomas har vært en veldig viktig person for mange i klubben, og er kjent for sitt glimt i øyet, sympatiske væremåte og allsidighet. I januar starter Thomas i ny jobb hos Møller Bil på Ryen.

Timo Nguyen kom inn i rollen som ungdomsfotballsjef fra januar 2021, før stillingen ble utvidet til også å ha ansvar for akademiet i august. Fra mai 2022 har Timo vært sportslig leder. Han har på kort tid gjort seg bemerket hos oss med sin kompetanse, trygghet og gode humør, og har ledet fotballen det siste halvannet året på en meget god måte. Timo har en imponerende arbeidskapasitet og utrettet veldig mye positivt for klubben. Neste år flytter han ut av Bærum/Oslo med familien og fortsetter dermed sin fotballkarriere på Vestlandet.

Jørgen Torkveen startet i Snarøya høsten 2020, da han som student ved NIH begynte å jobbe som trener på akademiet. Jørgen var veldig engasjert fra første stund, og har de siste årene jobbet seg sakte men sikkert inn i en større rolle i klubben. Den gode innsatsen ble belønnet ved at han fra januar 2023 ble fulltidsansatt som leder for akademiet vårt. Jørgen har også gjort en fantastisk innsats for flere av våre jentelag, og vil bli husket for sin lidenskap for fotball, positive energi og tydelige ledelse. Fra neste år starter Jørgen i en ny trenerrolle i Røa Fotball.

 

Tusen takk til Thomas, Timo og Jørgen for fantastisk innsats og bidrag til Snarøya Fotball. I tillegg til å være dyktige trenere og klubbledere, har dere også vært sentrale personer i vårt arbeidsmiljø og fotballfamilien for øvrig. Vi er stolte av den utviklingen dere har hatt under tiden hos oss, og ønsker all lykke for fremtiden!

0
Feed

Skriv en kommentar