Ejdin Djonlic ny sportslig leder fotball

Vår mangeårige barnefotballsjef tar over som sportslig leder

Snarøya Fotball har besluttet å engasjere Ejdin Djonlic som ny sportslig leder. Han trer inn i rollen fra 1. januar, etter å ha vært barnefotballansvarlig siden 2020. Ejdin har gjort en fantastisk jobb for klubben, og er godt kjent for de aller fleste av våre medlemmer. Det har vært viktig for oss å sikre kontinuitet og bygge videre på det gode arbeidet som har blitt lagt ned de siste årene – følgelig var det et enkelt valg å tilby Ejdin muligheten til å ta over som sportslig leder etter Timo.

Ejdin kommenterer:

«Jeg ønsker først og fremst å takke klubben for denne muligheten og jeg ser veldig frem til å starte i den nye rollen med det fantastiske trenerteamet vi har i klubben. Som team ønsker vi å bygge videre på det gode arbeidet som har blitt gjort i klubben de siste årene. Stor takk til Are og Timo for den fantastiske jobben de har gjort som sportslige ledere under min tid i klubben. Jeg har lært masse av dem og jeg har store sko å fylle. Det er en utfordring jeg ser frem til å ta på meg. Fremtiden ser veldig lys ut og jeg gleder meg til å være en del av prosessen med å hjelpe klubben ta sine neste steg med det unike og fantastiske trenerteamet vi har

Vi gleder oss til at Ejdin kommer i gang i sin nye rolle, og føler oss trygge på at Snarøya Fotball går en god tid i møte med han som sportslig leder.

0
Feed

Skriv en kommentar