Oppdatert koronainformasjon

På denne siden finner du gjeldende retningslinjer tilknyttet koronaviruset. 

2021-01-04
SSK

Oppdatert 26. april kl. 10:15

Snarøya Sportsklubb følger gjeldende bestemmelser tilknyttet koronaviruset til enhver tid. På denne siden publiseres endringer fortløpende. Alle våre idretter forholder seg til retningslinjene publisert her.

Gjeldende retningslinjer

Bærum kommune er underlagt den nasjonale covid-19-forskriften kap. 5B. Regjeringen har i tillegg gitt en sterk anbefaling om at Bærum innfører strengere kommunale tiltak. Fredag 23. april var det formannskapsmøte, under følger en oversikt over gjeldende regler for Snarøya Sportsklubb som trer i kraft fra mandag 26. april.

  • Det er tillatt med organisert idretts- og fritidsaktivitet for barn og unge under 20 år, både utendørs og innendørs. Dette innebærer at Hundsundhallen åpner igjen mandag 26. april.
  • Det er tillatt med trening for voksne over 20 år utendørs.
  • Det er ikke tillatt å arrangere kamper eller andre arrangementer, det inkl. internkamper på tvers av faste treningsgrupper.

Selv om det nå åpnes for mer aktivitet er det viktig at alle fortsatt viser hensyn og tar smittevern på alvor. Følgende regler gjelder på trening:

Avstand/kontakt

  • Voksne kan drive organisert aktivitet utendørs så lenge de kan holde minst 1 meters avstand til enhver tid.
  • Utøvere under 20 år er unntatt anbefalingen om 1 meters avstand ved utøvelse av selve aktiviteten der dette er til hinder for normal utøvelse. Anbefalingen om å holde minst 1 meters avstand gjelder imidlertid i alle situasjoner utover dette.
  • Anbefalingen om minst 1 meters avstand mellom personer gjelder også i alle situasjoner utover selve idrettsaktiviteten, for eksempel i pauser, før/etter aktivitet mv.
  • For barn til og med barneskolealder vil det kunne være utfordrende å sørge for avstand mellom barna gjennom hele aktiviteten. Ved aktiviteter som innebærer faste deltakere er det derfor ikke nødvendig at barn til og med barneskolealder holder avstand til hverandre, i tråd med råd gitt i veiledere for barnehager og skoler.

Gruppestørrelse

For både barn, ungdom og voksne gjelder en anbefaling om gruppestørrelse på inntil 20 personer. I enkelte øvelser der det er vanskelig å gjennomføre treningsaktiviteter innenfor denne gruppestørrelsen, kan imidlertid gruppestørrelsen utvides noe.

Generelt er det viktig at man ikke møter på trening dersom man har symptomer, holder avstand til andre, skifter hjemme og ikke møter på trening tidligere enn nødvendig.

Den nasjonale forskriften som nå gjelder for Bærum kan leses her.

Anbefalingen fra Helsedirektoratet om gjennomføring av trening kan leses her.

Vi følger med på gjeldende bestemmelser fortløpende, hvis det skulle skje endringer vil det bli publisert her. Klubben har jevnlig dialog med Bærum kommune knyttet til koronasituasjonen.

 

Kalender

September
MTOTFLS
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket