Erik Helgesen engasjert som sportslig leder i SSK Bandy

Vi har fått på plass en viktig signering i Snarøya Bandy, bli kjent med Erik her!

2020-10-06
SSK Bandy

Snarøya Bandy har engasjert tidligere Snarøya-spiller Erik Helgesen som sportslig leder av bandyavdelingen. 

Erik har et stort engasjement for bandy og har vært innom flere klubber som Snarøya, Ready og Stabæk. Han er en av få nordmenn som har tatt utdanning som elitetrener i bandy i Sverige. Vi ønsker Erik hjertelig velkommen og håper på et bra samarbeid med han, vår nye daglige leder Martin Nome og alle bandyledere/trenere i Snarøya Bandy. 

I bildet over ser vi til venstre daglig leder Martin Nome og til høyre vår nye sportslige leder i bandy Erik Helgesen. De står foran den lille løkka som vi snart håper å legge is på, hvis vi får lov...

«Jeg gleder meg til å komme i gang som sportslig leder i Snarøya Bandy og ikke minst til å treffe utøvere, foreldre, trenere, ledere med flere i klubben. Jeg gleder meg til å komme i gang med videreutviklingen av Snarøya. Jeg er en utålmodig type og har mange ideer for hvordan vi sammen kan bidra til utviklingen og forbedre klubben samtidig som vi tar vare på de stolte tradisjonene og det arbeidet som er gjort de senere årene. Gleder meg masse til å møte mange nye mennesker man må ha en relasjon til.

Jeg har flere målsettinger i forhold til hva jeg ønsker å oppnå som sportslig leder. Men først og fremst bidra til at barn, ungdom og voksne i alle aldre , jenter som gutter, ønsker å drive med bandy eller delta på forskjellige nivåer i klubben enten som aktiv eller på annen måte. Gleder meg også å bidra til økt kompetanse blant dyktige ledere, trenere og foreldre med min erfaring. Jeg ønsker å fortsette å utvikle bredden og forsøke å oppnå lag i samtlige årganger samt sette et langsiktig fokus på elitesatsing. Opprettholde det gode fundamentet, men også finne gode partnere og sponsorer og øke medlemsmassen er viktig for et godt økonomisk fundament også. Sammen skal vi heve nivået, kvalitet og trivsel i Snarøya Bandy. Mitt ønske er å ha Snarøya Bandy med lag i alle årganger og god bredde, utvikle gode bandyspillere som ønsker å nå langt samt ha et godt etablert elitelag i toppen av norsk bandy en gang i fremtiden.» 

Vennlig hilsen Erik Helgesen 

Kalender

September
MTOTFLS
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket