1. JULI 2020 - 100-ÅRS DAGEN TIL SNARØYA SPORTSKLUBB

Et tilbakeblikk forteller om en fremsynt klubb som gjennom generasjoner har bygget idrettsglede, miljø og tillit i lokalsamfunnet. 

2020-07-01
kathrine@snaroen.no

Men jubileet skal ikke bare være tilbakeskuende, det skal også benyttes til å se fremover. Fornebu fylles opp av forventningsfulle innbyggere. Vår oppgave er å fange opp de idrettsinteresserte – og samtidig friste all ungdommen til aktivitet og vennskap. 

Grunnpilarene i jubileumsåret er bandy, fotball, håndball, basketball, all-idrett og Snarøya Ungdomsidrett.  Men koldtbordet kan utvides. Snarøya Sportsklubb er alltid åpen for nye aktiviteter. Vi formes etter behovene vi ser og engasjementet som kommer fra våre medlemmer. Vi vil og skal møte de neste 100 årene med tiltakslyst og vilje til forandring.

Snarøya Sportsklubb skal alltid spille på lag. Enten det er mot nærmiljøet, sponsorer eller myndigheter. God dialog med Bærum kommune har gitt oss et moderne og velfungerende utendørsanlegg på Hundsund. De siste årene har vært preget av rehabilitering og utvikling. Fotballbanene er gjort både tidsmessige og innbydende. Og i vinter kunne vi ta i bruk kunstisbanen, samtidig som vi mot sør fikk en ekstra skøytebane. Det skaper selvsagt meraktivitet.

Ingen barn og unge skal komme til låste dører hos Snarøya Sportsklubb. Hvis vi skal fylle vår rolle de neste 100 årene, må klubben og kommunen påse at anlegg og befolkning følger hverandre. Skal vi være «innafor-klubben» må politikere og styre i klubben påse at vi har baner og fasiliteter som gir rom for aktivitet. Fornebu er i støpeskjeen. Idretten er både miljøskaper og brobygger. Derfor trenger vi røttene til Snarøya, båndene til nye Fornebu og forståelsen fra Bærum kommune.

Ildsjelene og entusiastene er sammen med frivilligheten ryggraden i Snarøya Sportsklubb, som den er det i norsk idrett landet over. Vi kan ikke takke nok dem som gjennom 100 år har gitt kubben vår en enestående posisjon i nærmiljøet. Og som nå er i stand til å ta mot all ungdom fra Snarøya og Fornebu.

Til alle disse – og til alle dere som i dag bruker tid og krefter på klubben: Tusen takk!

Sportslig jubileumshilsen

Styret og daglig leder

 

 

Kalender

Oktober
MTOTFLS
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket