Snarøya fotball starter opp med organisert trening igjen

Kjære alle Snarøya-medlemmer. Fra og med mandag 20.april starter vi opp med organisert fotballtrening igjen. Alle trenerne er tilbake i full jobb og vi gleder oss masse til å se alle! Det betyr svært mye for oss å starte med aktivitet igjen og vi håper barna gleder seg.

2020-04-17
Snarøya fotball

I disse tider er det svært viktig å få kontroll på fotballaktiviteten som foregår på anlegget vårt. Når vi nå beslutter å åpne opp for aktivitet er det fordi vi mener vi kan organisere dette på en måte som gjør det trygt. Smittevern vil være vår første prioritet i denne perioden, og vi kommer ikke til å ta noen sjanser i vår oppgave med å organisere fotball for store og små. Det er strenge regler som gjelder for treningen, noe som gjør at aktiviteten vil bli seende litt annerledes ut enn vanlig. Begrensningene til tross, vi kommer til å strebe etter å lage økter som både er morsomme, varierte og som har overføringsverdi til selve fotballkampen. Alle øktene følger regelverket for smittevern.

 

Telenor Xtra

Telenor Xtra starter opp mandag 20.april. Påmeldingen gjør dere herDet er kun barn som er påmeldt som kan møte opp på treningene, da det er viktig at vi på forhånd vet nøyaktig hvem som kommer på de ulike øktene. Telenor Xtra er en svært viktig inntektskilde for klubben og gjør det mulig for oss å ha dyktige trenere i alle årskull i SSK fotball. Jeg håper mange ønsker å melde seg på, først og fremst for å gi barna et meget godt fotballtilbud, men også for å vise sin støtte til klubben. 

Skolen kommer til å kjøre sitt alternative opplegg i denne perioden, det kan innebære kortere dager. Vi har besluttet å gå for normale treningstider på Telenor Xtra. Dette gjør at vi ikke hele tiden trenger å endre tider etter hva skolen beslutter å gjøre. Vi fortsetter med tilbudet om å hente barna i 1.klasse på skolen/SFO kl. 13:30 og levere de tilbake på SFO etterpå. Henting bestiller dere gratis i Superinvite. Det blir ikke servert noe frukt i denne perioden.

En forutsetning for å kunne drive aktivitet, både på Telenor Xtra og lagstrening er at vi har nok voksenpersoner som kan stille som smittevernsvakter. Gå inn i Spond og meld deg på den dagen som passer best for deg, dersom du ikke allerede har gjort det.

 

Lagstreningene

Lagstreningene starter tirsdag 21.april. Trenerne vil bruke mandagen som planleggingsdag for å sørge for at aktiviteten blir så trygg og god som mulig. Treningstidene finner dere her

Vi har sørget for at hvert kull får mye plass å boltre seg på, samt at det er pause mellom øktene til de ulike lagene. Forutsigbarhet er en nøkkel for å kunne organisere treningen på en god måte. Vi kommer derfor til å være strenge på at man melder seg på/av treningen i Spond senest fire timer før treningsstart. Dersom man ikke rekker denne fristen kan man heller ikke komme på treningen. 

 

Retningslinjer for spillere

-        Ingen skal møte opp på trening med symptomer, det inkluderer forkjølelse, sår hals, eller nedsatt almenntilstand.

-        Gode hygienerutiner hva gjelder håndvask og Antibac

-        Minst to meter avstand til andre

-        Det er ikke lov å møte opp på trening før fem minutter før aktiviteten starter

-        Hver gang man møter opp på trening skal man gå til en ledig blå kjegle og vente på informasjon fra treneren

-        Det er ikke lov å ta på ballen eller annet utstyr. Ballen skal heller ikke heades

-        Keepere kan ta på ballen dersom de har på seg keeperhansker. Hanskene skal alltid vaskes før trening. Det er ikke lov å spytte på hanskene, eller ta seg i ansiktet med dem

-        Alle må drikke av sin egen vannflaske

-        Det er ikke lov å spytte

-        Alle må gå rett hjem etter trening

-        To meter avstand, også når man går til og fra trening

Det er ikke lov å drive egentrening på anlegget når det forgår treninger

Spillere som ikke klare å innrette seg etter disse retningslinjene vil bli sendt hjem.

 

Retningslinjer for trenere/smittevernsvakter

-        Hver treningsgruppe skal maks bestå av fire spillere

-        Hver treningsgruppe skal ha en voksenperson som passer på at smittevernsreglene følges

-        Gode hygienerutiner hva gjelder håndvask og Antibac

-        Minst to meter avstand til andre

-        Utstyret skal rengjøres etter hver økt. Stasjon for dette finner dere ved siden av utstyrsrommet

Årgangsansvarlig for kullet skal sørge for et sportslig opplegg som er tilpasset smittevernsreglene

 

Det forventes at alle går gjennom disser reglene med barna før oppstart neste uke. Vi gleder oss masse til å se alle sammen igjen.

 

Kalender

Oktober
MTOTFLS
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket