Nikki Schei ny sportslig leder i Snarøya Håndball

SSK Håndball bygger for fremtiden og har engasjert Nikki Schei som sportslig leder.

2021-04-16
SSK Håndball

Med et Fornebuland i utvikling og en idrett i stor vekst, har Snarøya Håndball besluttet å engasjere Nikki Schei fra Hosle som sportslig leder i 50 % stilling. Nikki har lang fartstid i håndballen som spiller på elitenivå og mange års trenererfaring både nasjonalt og i utlandet. De siste årene har han vært trener i ØHIL og Rælingen HK. Han har Trener 3-utdanning fra Sverige, videreutdanning innen ledelse og coaching, og har i tillegg mye erfaring fra styrearbeid innen idretten.

- Jeg kan ikke tenke meg et mer spennende sted å utvikle håndball på enn på Fornebu/Snarøya. Fornebulandet skal bli som en middels stor norsk by og da få lov sammen med håndballstyret, foreldre og trenere utvikle verdens morsomste idrett for barn og ungdom er veldig inspirerende og spennende. Jeg skal bruke min kunnskap og erfaring til å bygge en god håndball klubb, så håper jeg at samarbeidet med de andre håndballagene i Bærum skaper enda mer aktivitet, flere spillere som holder på lenger, uansett hvilket nivå de har lyst å spille på, sier Nikki.

Nikki er en svært erfaren håndballtrener med mye kompetanse innen drift og ledelse av håndballklubber. Han har stort engasjement og tilstedeværelse, besitter mye kunnskap og er veldig motivert for å bidra til å videreutvikle klubben.

- Håndballstyret gleder seg til å komme i gang med Nikki, og vi ser for oss at dette kommer til å bli en vesentlig utvikling av håndballen. Vi ser positivt på fremtiden og gleder oss virkelig til å gå videre, sier Arne K. Dahl, styreleder i Snarøya Håndball.

Utenfor idretten har Nikki en bakgrunn som siviløkonom fra NHH, og har de siste årene drevet sitt eget kommunikasjonsselskap. I tillegg har han hatt en rekke politiske verv, og er i dag en engasjert lokalpolitiker i Bærum kommune.

Nikki hadde sin første arbeidsdag mandag 12. april, og er allerede i gang med å planlegge for neste sesong. Hvis du ønsker å komme i kontakt med vår nye sportslig leder kan han nås på e-post nikki@snaroen.no eller tlf 932 68 966.

Velkommen til Snarøya SK, Nikki!

 

Kalender

September
MTOTFLS
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket