Telenor Xtra

3 - 7.klasse

Øktene varer fra kl.14:30 - 16:00.

Oppmøte på kunstgresset på Hundsund senest fem minutter før økten.

 

Det stilles ingen krav til ferdighet for å delta på Telenor Xtra, men motivasjonen til å trene fotball bør være der. Vi jobber etter å lage en best mulig arena for utvikling og mestring, og deler inn i små differensierte grupper der treningsinnholdet blir tilpasset gruppens behov. Hver gruppe vil få kyndig veiledning av høyt kvalifiserte trenere, der både innhold og metodikk er tilpasset barnas alder og modning. 

På Telenor Xtra er vi svært opptatt av gode holdninger, fair play og ikke minst masse fotballglede. Klubbens visjon om å "skape idrettsglede for alle" ligger som et fundament i alt vi gjør, og vi jobber hver dag med å fremme klubbens verdier: Respekt - Vennskap - Klubben og laget - Engasjement.

Priser:

En gang i uken: 165kr

To ganger i uken: 265kr

Tre ganger i uken: 335kr

 

Året er delt opp i fire kvartaler med påmelding til hvert enkelt kvartal:

Q1 (2021): 4.januar - 12. mars (9 uker)

Q2 (2021): 15.mars. - 18.juni (13 uker)

Q3 (2021): 16. august - 29.oktober (10 uker)

Q4 (2021): 1. november - 17. desember (7 uker)

 

Telenor Xtra utgår:

- Helligdager/skolefri, høstferie, juleferie, vinterferie og påskeferie og sommerferie

 

Presentasjon av trenerne på Telenor Xtra

Are Bakken Steigum: Sportslig leder i Snarøya SK fotball. Are har jobbet i Snarøya i åtte år, der han blant annet har hatt rollen som barnefotballansvarlig og akademisjef. Han har tidligere jobbet i Vålerenga og Stabæk, og har en bachelor i Trenerrollen og idrettspsykologi fra Norges idrettshøgskole.

Ejdin Djonlic: Barnefotballansvarlig i klubben. Ejdin er trener for U14 og har flere årgangsansvar i klubben. Til tross for sin relativt unge alder har Ejdin rukket å opparbeide seg en imponerende CV og utdanning. Ejdin har UEFA A-lisens og master i Athletic Development and Peak Performance fra Southampton Solent University. Han har jobbet som leder for barne- og ungdomsfotballen i Raufoss fotball og har i sin periode i England jobbet i klubber som Bournemouth, Wolves, Norwich og Ipswich.

Thomas Førde: Leder for jentefotballen og keepertrener i klubben. Thomas har jobbet i Snarøya SK i syv år og har hatt en rekke lag og årganger i klubben. Han har vært en sterk bidragsyter til å bygge opp jentefotballen i klubben, og har nå treneransvaret for J15 år og G19 år. Thomas har en bachelor i Trenerrollen og idrettspsykologi fra Norges Idrettshøgskole.

Thomas Jenssen: Har jobbet to år i klubben ved siden av sine studier på Norges Idrettshøgskole. Han er nettopp ferdig med sin bachelor i Trenerrollen og idrettspsykologi, og starter nå arbeidet med sin mastergrad i coaching. Thomas er en meget dedikert og dyktig trener som har fått mer og mer ansvar i klubben. 

Timo Nguyen: Leder for ungdomsfotballen i klubben. Timo har en bachelor i trenerrollen fra NIH og master i Trening, Idrettspsykologi og Toppidrettsprestasjon fra universitetet i Madrid. Han er svært opptatt av det mentale aspektet og er flink til å skape gode relasjoner både mellom trener og spiller, og mellom spillere. Timo har trenerbakgrunn fra Sandefjord og Holmen.

Jørgen Helgesen Torkveen: Jørgen har en variert bakgrunn med blant annet en regissør-utdannelse og fag ved Norges Idrettshøgskole. Han er nå i gang med fotballtrenerutdannelsen gjennom kursprogrammet til NFF. Jørgen veldig flink med mennesker og har et veldig stort engasjement for trenerrollen. 

Grant William Vikebø: Også Grant er student ved Norges Idrettshøgskole. Grant William har Grant et lidenskapelig forhold til fotball, og er fortsatt aktiv som spiller. Som Jørgen, er også Grant William godt i gang med kursprogrammet til NFF.

Snarøya SK har et meget godt trenerteam som har svært god kompetanse innenfor å organisere fotballaktivitet for barn. Vi har alle en ting til felles; et brennende ønske om å lage gode fotballopplevelser og minner for barna.

 

Klær:

Alle som melder seg på vil får utstyr i form av t-skjorte, shorts, bukse, og jakke, samt frukt etter hver trening. For å bestille utstyr bruk følgende link: http://bestilling.telenorxtra.no

TX.jpg

 

 

 

 

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Kalender

September
MTOTFLS
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123