janhenrikoydne@hotmail.com 2018-12-18 14:10:52

Kampvert Snarøya SSK

Alle lag får gule kampvert vester/FairPlay av klubben.

Personen som er kampvert skal være kjent med følgende.

Før kampen:

• Sørge for at garderober, bane og mål er i orden.
  • Ønske velkommen begge lag og dommer (e).
  • Oppfordre til at tilskuere plasseres på motsatt side av lagene og står godt utenfor sidelinjen.
  • Minne hjemmelagets trener i å avholde Fair play-møtet.
  • Minne trenere og dommer om å organisere Fair play-hilsen før kampstart.
  • Ha kunnskap om hvor klubbens hjertestarter er og ha telefon for å ringe 113.

Under kampen

• Støtte dommeren og påse at reaksjoner mot dommer er innen rimelighetens grenser.
  • Prate med dommer i pausen.
  • Oppfordre til gode og positive tilrop fra foreldre, og ta kontakt hvis det går over streken. Vise til foreldrevetteregler og klubbens verdier.
  • Påse at alle tilskuere oppholder seg to meter unna sidelinjen
  • Oppfordre til positivitet fra trenere/lagledere både mot spillere og dommer.

Etter kampen

• Minne trenere og dommer på å organisere Fair play-hilsen, samt Handshake for Peace.
  • Takker begge lag og dommer
  • Ta inititativ til rydding rundt banen etter kampslutt

Turneringer

Kampvertene er viktige for å gjøre turneringen til en god opplevelse for store og små - og øker sjansen for at gjestende lag kommer tilbake neste år. Se også forslag til rollebeskrivelse i nedlastbar fil. Benytt rollebeskrivelsen som inspirasjon eller adopter den direkte - viktigst er det at vi kommer i gang med bruk av kampverter. Det er også et krav i Breddereglementet at det benyttes kampverter i turneringer arrangert av medlemsklubber i NFF.

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket