Klubbens organisering

Orgkart.PNG

Klubbens organisasjonskart og rollebeskrivelser

Hovedstyret er klubbens øverste organ og består av medlemmer fra klubbens bandy-, fotball- og håndballavdeling.

Fotballstyret har det overordnede ansvaret for fotballen i klubben.

Sportslig leder er Are Bakken Steigum. Hans rolle i klubben er å ha hovedansvar for det sportslige innholdet for hele klubben.

Andre ansvarsområder: Kvalitetsklubb, dommeransvarlig, FIKS-ansvarlig og trenerveileder.

Sportssjef ungdom er Timo Nguyen. Hans rolle i klubben er å ha det overordnedte ansvaret for alle ungdomslag og -spillere i klubben mellom 13 og 19 år.

Andre ansvarsområder:

Sportssjef barn er Ejdin Djonlic. Hans rolle i klubben er å ha det overordnedte ansvaret for alle barnelag og -spillere i klubben mellom 5 og 12 år.

Andre ansvarsområder: Rekrutteringsansvarlig, Oppstartsansvarlig

Sportssjef jenter er Thomas Førde. Hans rolle i klubben er å ha det overordnedte ansvaret for alle jentelag og -spillere i klubben.

Andre ansvarsområder: Fair Play-ansvarlig

Akademisjef for klubben er Hannes Persson. Ansvar for innhold, rekrutering og produktutvikling av Telenor Xtra i klubben.

Andre ansvarsområder:  Akademiligaen

Fotballstyret 2021

Rolle

Vibeke Ringen