Snarøya Fotball søker trenere til vårt akademi

Vi søker dyktige fotballtrenere til en av landes fremste barnefotballakademier. Er du interessert i å bli en del av vårt utviklingsmiljø?

2021-09-01
Snarøya fotball

Snarøya Fotball er en av landets fremste fotballavdelinger som har et veletablert akademi og tilbud for aldersbestemte lag. I tråd med en stor utvikling av klubben de siste årene søker vi nå trenere til vårt akademi.

Snarøya Fotball har 10 års erfaring med å gjennomføre fotballaktiviteter for barn etter skoletid gjennom vårt Telenor Xtra-tilbud. Høsten 2021 har vi utvidet tilbudet til en fullverdig fotballfritidsordning (FFO), og i den anledning har vi behov for flere dyktige trenerressurser. 

For rette kandidater er det aktuelt med en utvidet stilling i barne- og ungdomsfotballen.

 

Stillingsbeskrivelse

Fotballtrener ved klubbens FFO-tilbud og Telenor Xtra. Det er en forutsetning at kandidater kan jobbe i tidsrommet kl. 13.00-16.30 minimum to dager i uken. Trenerne vil få ansvar for en egen gruppe på feltet, og følges opp av klubbens akademisjef. Utover ledelse av treninger må det påregnes arbeidsoppgaver som matservering, oppfølging av barn, henting på skoler og andre oppgaver som faller naturlig innenfor det å være leder ved et aktivitetstilbud. 

 

Ønskede kvalifikasjoner

·      Gjennomført Grasrottrener 1-kurs

·      Erfaring med å jobbe med barn og unge

·      Gode kommunikasjonsevner

·      Punktlig, stor arbeidskapasitet, utviklingsorientert

Vi tilbyr lønn etter avtale, et godt utviklingsmiljø og trenerkurs i regi av NFF.

 

Om arbeidsgiveren

Snarøya Sportsklubb (etablert 1920) er et breddeidrettslag med ca. 1500 medlemmer fordelt over gruppeaktivitetene fotball, bandy, håndball, basketball, allidrett og SUI (Snarøya Ungdomsidrett). Klubben er det lokale idrettslaget for Snarøya, Storøya og Fornebu, og holder til i et moderne klubbhus tilknyttet våre flotte baneanlegg ved Hundsund på Snarøya.

Snarøya Fotball er klubbens største idrett, med over 600 aktive fotballspillere. Gruppen drives av 4 fulltidsansatte trenere, i tillegg til en rekke deltidsansatte. Vi har et godt faglig miljø med fokus på utvikling, samhold og fotballglede. 

Fotballakademiet består av Snarøya FFO som er et fullverdig tilbud for 1. og 2. klasse, samt Telenor Xtra for 3.-7. klasse. Dette utgjør vårt etter-skoletid -tilbud og har over 200 deltagende barn. 

Søknad sendes til Sportslig leder fotball

are.steigum@snaroen.no

Kalender

September
MTOTFLS
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket